Click here to join our community of experts to get information on job search, salaries and more.

Capgemini

Data Analyst

Company: Capgemini

Location: Oslo

Posted on: June 28

Capgemini har et av Nordens strste og ledende fagmiljer innen moderne data- og innsiktsplattformer og datavisualiserings- og rapporteringslsninger. Vi ser n etter deg med minimum 3 rs relevant arbeidserfaring, som nsker ta steget videre i din karriere gjennom ledende prosjektroller med et fokus p Power BI i vr Analytics-avdeling.

Hvilke utfordringer venter deg?

Hos Capgemini fr du ta del i spennende og varierende prosjekter innen de fleste sektorer. Vi implementerer fremtidsrettede lsninger, og bidrar til den digitale utviklingen hos bde sm og store kunder. Vi ligger i front av den teknologiske utviklingen, og jobber med teknologier og verkty som markedet etterspr.

Vr Anaytics-avdeling bestr av rundt 60 konsulenter som hjelper vre kunder med skape forretningsverdi og innsikt i sine data, ved kombinere strategi og teknologi. Vi ser et kende fokus hos vre kunder p implementere Power BI p en robust og hensiktsmessig mte, med fokus p god arkitektur og governance. Vi ser dermed etter deg som har erfaring og interesse innenfor dette, og kan vre med styrke vrt team.

Hvem ser vi etter?

Vi sker etter deg som har en solid forstelse for sammenhengen mellom data, systemer og prosesser, og nsker ta p deg ledene prosjektroller som en av vre eksperter innenfor Power BI og Data Analytics. Vi nsker at du har flgende kvalifikasjoner:

  • Hyere utdanning innen teknologi og/eller konomi eller liknende
  • Minimum 3+ rs relevant arbeidserfaring
  • Erfaring med Power BI-utvikling (evt. andre visualiseringsverkty) og best-practices innenfor Power BI-arkitektur og -governance
  • Erfaring med DAX kalkuleringer
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne p norsk og engelsk
  • Erfaring med smidig metodikk (fordel, ikke krav)
  • Kjennskap til ETL, SQL og datamodellering (fordel, ikke krav)



Hvorfor ske Capgemini?

I Capgemini fr du mulighet til spisse deg innenfor ulike fagomrder. Capgemini-gruppen bestr av ulike avdelinger, som tilbyr tjenester fra Management consulting, applikasjonsutvikling, test og UX design. Dette gir mulighet for delta p faglige kurs utenfor avdelingen, og jobbe i tverrfaglige prosjekter.

  • Vi har et solid karriererammeverk med sterkt fokus p karriere- og utviklingsml
  • Du fr god mulighet for kompetanseheving i form av kurs, fagsamlinger og sertifiseringer
  • Vi har et godt arbeidsmilj og fine lokaler p Skyen
  • Du fr delta p en rekke sosiale events gjennom ret, som for eksempel lnningspils, fagdager, idrettslag og fester p kontorets takterrasse
  • Vi har flotte firmahytter bl.a. i Sirdal, Trysil og Hemsedal
  • Vi tilbyr konkurransedyktige lnnsbetingelser i tillegg til subsidiert treningsmedlemskap og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Vi har ogs gode betingelser for deg i fdselspermisjon, samt tilbud om gratis helsesjekk


Hres dette interessant ut?

Vi ser frem til hre fra deg om dette hres interessant ut.

Vi hrer ogs gjerne fra deg dersom du ikke er p jobbsk, men nsker en uforpliktende prat om Capgemini og muligheter hos oss.

Interessert i bli bedre kjent med oss? Besk bloggen vr!

#LI-AB1